Counter op maat

Home / Counter op maat

Vitrines op maat gemaakt

Vitrine/Counter nodig in uw bedrijfsomgeving en op zoek naar de specialist? We maken alle vitrines op maat, zodat we daarmee optimaal aan uw wensen kunnen voldoen. U kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit, we doen op dat gebied geen concessies. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met vitrines in verschillende soorten combinaties. Wenst u de vitrine af te stemmen op uw huisstijl of dient die juist een fris karakter te krijgen? Van ijsvitrines tot koelvitrines om bijvoorbeeld banket en taart te koelen: u kunt rekenen op een uitgebreide keuze. Wij verzorgen de vitrines waarmee u uw klanten kunt serveren.

Vitrine op maat Ernos Equipment 2
Vitrine op maat Ernos Equipment
Vitrine op maat Ernos Equipment 3
Vitrine op maat Ernos Equipment 5
Vitrine op maat Ernos Equipment 1
Vitrine op maat Ernos Equipment 6

We richten ons bij Ernos Equipment graag op het volledige proces, van A tot Z. Weet u al goed waar u naar zoekt of wilt u inspiratie opdoen binnen de beschikbare mogelijkheden? We kunnen u adviseren en vervolgens van dienst zijn met het design. We begeleiden u tijdens het volledige traject, tot aan de uiteindelijke plaatsing van het meubilair en de horeca apparatuur.

Ernos Equipment is uw specialist in meubilair en horeca apparatuur, daarnaast kunnen we u uitstekend van dienst zijn met het gewenste onderhoud en eventuele reparaties. We verzorgen de verkoop van apparatuur en meubilair, binnen de garantietermijn kunnen we u van dienst zijn met het benodigde onderhoud. Wenst u een reparatie aan uw apparatuur of meubilair uit te laten voeren? Ook daarvoor bent u bij Ernos Equipment aan het juiste adres.

Start typing and press Enter to search